Kuchařské práce Technologie 2. díl pro OU - Ludmila Čermáková
nové zboží

Kuchařské práce Technologie 2. díl pro OU - Ludmila Čermáková

Kuchařské práce Technologie 2. díl pro OU - Ludmila Čermáková
nové zboží

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.

84 stran, 21 x 29,5 cm

Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník Odborných učilišť). 3. vydání.

Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: 978-80-7320-156-2
Nakladatelství: Parta
Autor: Čermáková Ludmila
Rok vydání: 2010
Stav: nové zboží
219 Kč vč. DPH / ks Způsoby dopravy a platby