
nové zboží
Kuchařské práce Technologie 2. díl pro OU - Ludmila Čermáková
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.
84 stran, 21 x 29,5 cm
Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník Odborných učilišť). 3. vydání.
Skladem (expedice nejdéle další pracovní den)
Evidenční číslo: | 978-80-7320-156-2 |
Nakladatelství: | Parta |
Autor: | Čermáková Ludmila |
Rok vydání: | 2010 |
Stav: | nové zboží |