
Koření v naší kuchyni - Miloslav Nosovský
Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa.
V této knížce nahlížíme do historie používání koření, objevování jeho blahodárného vlivu na jídelníčky celého světa a rovněž poznávání jeho léčivých účinků. U jednotlivých druhů koření vám prozradíme mnoho z jejich kouzel a nabídneme vám lákavou řadu nových receptů a rad z exotických zemí původu.
A nakonec to nejlepší: Nejvyšším uměním používání koření je míchání kořenících směsí. Exotické směsi z Dálného východu - Japonska, Číny, Thajska, Indonésie, tajuplné směsi z Afriky a Indie, i nám blízké směsi evropských národů - z řecké, italské, francouzské a samozřejmě české a slovenské kuchyně.
A protože právě kořenící směsi jsou naše největší láska, připravili jsme pro vás novou inspiraci a přehlídku receptů kořenících směsí, založených na tradici kuchyní z celého světa.
Formát: 145,0 x 205,0 x 6,0 mm , 96 stran
Přes 200 receptů jídel s vybraným kořením. Původní cena 110,- Kč sleva 5%
Evidenční číslo: | 9788073340605 |
Nakladatelství: | Agentura V.P.K. |
Autor: | Nosovský Miloslav |
Rok vydání: | 2005 |
Stav: | nové zboží |